3 Zodii pun piciorul în prag în relațiile de dragoste pe 19 Septembrie 2024

În timpul opoziției Lunii cu Venus, putem avea momente de comunicare profundă cu partenerii noștri, realizând că aceasta este exact ceea ce aveam nevoie. Putem stabili următorul pas pozitiv discutând deschis cu partenerii noștri.

Trei semne zodiacale găsesc claritate și direcție pe 19 septembrie 2024.

1. Taur Ai căutat claritate și direcție de ceva vreme, dar ceea ce contează pentru tine este că știi că le vei găsi. Este doar o chestiune de timp și răbdare, iar tu le ai pe ambele și le gestionezi bine. Astăzi, Luna este opusă lui Venus și lucrurile încep să se schimbe în viața ta.

În timp ce ai observat că relația ta amoroasă poate necesita câteva ajustări aici și acolo, ai ajuns la concluzia că poate câteva ajustări nu sunt tot ce este nevoie. Iubești această persoană și nu vrei să o rănești, dar se pare că relația îți împiedică progresul, ceea ce nu este acceptabil.

Așadar, fie discuți deschis și găsești o modalitate de a-ți menține viziunea asupra direcției în care vrei să-ți îndrepți viața, fie aștepți o altă oportunitate. În acest moment, nu dorești să aștepți; trebuie să te miști prin lume fără piedici, iar pentru a face acest lucru, trebuie să ai o discuție serioasă cu partenerul tău.

2. Fecioară Viața ta a fost în așteptare, sau cel puțin așa te simți, și unul dintre lucrurile cu care nu vrei să ai de-a face este sentimentul acesta. Vrei să începi din nou să trăiești, ceea ce înseamnă că ești sătul(ă) să îți ascunzi emoțiile doar pentru ca altcineva să fie fericit.

Viața ta amoroasă este în regulă, dar multe lucruri au fost omise, iar conversația sinceră este unul dintre ele. Partenerul tău nu știe că te ignoră, deoarece crede că ești de acord cu tot ceea ce facei. Și, deși iubești această persoană, ai nevoie de mai mult.

Astăzi, vei găsi claritate și direcție, deoarece tranzitul Lunii opusă lui Venus îți arată ție și partenerului tău că există mai mult în această relație decât simpla etichetare a ei ca „relație”. Partenerul tău trebuie să se implice și să acționeze, iar ție trebuie să-ți permită să faci același lucru. Vei vedea asta foarte clar joi și vei acționa în consecință.

3. Balanță Deși pare plăcut, opoziția Lunii față de Venus este mult mai puternică decât îi acordăm credit. Vei vedea cum acest tranzit îți afectează sentimentele despre dragoste și despre relația în care te afli.

Este vorba despre opus; tu și partenerul tău sunteți la două capete opuse ale spectrului. Ei sunt într-un fel, iar tu ești într-altul, și, deși vă întâlniți într-un loc foarte plăcut și iubitor, ceva lipsește, iar acum o vezi foarte clar. Datorită opoziției Lunii față de Venus, știi ce este necesar și te simți încrezător că partenerul tău se va adapta rapid viziunii tale despre cum ar trebui să fie lucrurile. Când te exprimi bine, ca de obicei, îi inspiri pe alții și ai putea să îți arăți partenerului că ai un plan mai bun pentru amândoi. Ești atent(ă) cu cuvintele tale și planurile tale au direcție. E bine pentru amândoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *