6 cele mai nepotrivite cupluri zodiacale

Iată ce zodie ar trebui să eviți, conform astrologiei:

Berbec și Fecioară Dacă vrei lupte și drame fără sfârșit, încuie o Fecioară și un Berbec singuri într-o cameră și urmăriește ce se întâmplă. Aceste două semne au multe în comun – ambele sunt extrem de sincere și autentice, predispuse la anxietate, și urăsc să ceară ajutor. Dar Berbecii sunt impulsivi, energici și văd imaginea de ansamblu, în timp ce Fecioarele sunt atente, pregătite și concentrate pe detalii.

De îndată ce unul dintre aceste semne observă ceva despre celălalt care nu îi place, nu se va abține să-și exprime părerea. Amândoi au limbi rapide și ascuțite și se vor certa până când nu au de ales decât să se despartă,

Taur și Săgetător Taurului îi place să stea acasă și să se simtă confortabil, în timp ce Săgetătorul dorește emoție și este mereu în mișcare. În timp ce Taurul este practic și stabl, Săgetătorul este visător și, uneori, nerealist. Taurul vrea să petreacă timp de calitate pe canapea împreună cu partenerul, hrănindu-se reciproc cu gustări și urmărindu-și emisiunile preferate, în timp ce Săgetătorii preferă să aibă aventuri sălbatice pe drum.

Deși pot învăța multe din relația lor, aceste două zodii sunt, în cele din urmă, prea diferite pentru a fi rezolvate. Își scot la iveală nesiguranțele, au limbaje amoroase diferite și, în general, nu sunt suficient de compatibile pentru a construi o dragoste de durată.

Gemeni și Scorpion Scorpionul și Gemenii sunt două dintre cele mai intense semne zodiacale și, împreună, această intensitate poate deveni toxică. Scorpionii sunt întunecați și misterioși, și nu le pasă ce cred ceilalți despre ei – vor doar dragostea necondiționată și neclintită a acelei persoane speciale din viața lor. Gemenii sunt diferiți – sunt fluturi sociali și se bucură de a obține atenție și de noi admiratori oriunde merg. Ambele zodii au personalități cu mai multe fațete și multe se întâmplă sub suprafață, așa că le este greu să se cunoască și să se înțeleagă cu adevărat. Gelozia abundă în această poveste de dragoste deoarece Gemenii flirtează și au spirit liber, ceea ce îi scoate din sărite pe Scorpionii posesivi și sălbatici.

Scorpionii sunt sensibili și emoționali, în timp ce Gemenii sunt practici și analitici. Scorpionul își dorește un partener care să îi simtă nevoile și să le împlinească fără să le ceară, dar Gemenii preferă comunicarea verbală directă. Nevoile lor diferite de relație și stilurile de comunicare aduc multe probleme în aceasă relație.

Rac și Vărsător Cele două zodii se află la polii opuși din toate punctele de vedere. Racul este un semn de apă, cunoscut pentru sensibilitatea și emoțiile sale. Fiind primul semn de apă al zodiacului, Racii sunt cei mai puțin „maturi” spiritual și, prin urmare, se luptă să înțeleagă și să-și controleze gama largă de sentimente. Varsatorul, in schimb, este un semn de aer, cunoscut pentru ca este practic si logic. Ca semn de aer final al zodiacului, el este foarte „matur” spiritual și este prea controlat și reținut emoțional.

Vărsătorul este enervat de izbucnirile Racului, în timp ce Racul nu poate spună niciodată cum se simte cu adevărat Vărsătorul. Ei se află pe două planuri emoționale foarte diferite și nu pot oferi niciodată ceea ce celălalt își dorește și are nevoie într-o relație.

Leu și Capricorn Leul și Capricornul nu au aproape nimic în comun și, în loc să se echilibreze, scot în evidență slăbiciunile și nesiguranța celuilalt. Semnul de pământ al Capricornului este stoic, serios și ambițios. Rezolvă problemele, observă defectele și nu se tem să le arate pentru a le remedia. Leii se bucură de atenție și adorație, astfel în cât criticile frecvente și incapacitatea Capricornului de a-l încuraja îi fac să se simtă neiubiți. Între timp, Capricornul devine frustrat de încăpățânarea și optimismul orb al Leului, se sătură să fie întotdeauna cel care se ocupă de lucrurile grele.

Leul are nevoie de cineva la fel de iubitor de distracție și de afectuos ca el, în timp ce Capricornului îi este mai bine cu un partener care muncește din greu în viață și în relație.

Balanță si Pești Pe de o parte, se pare că aceste două zorii au multe în comun și ar trebui să se înțeleagă de minune: sunt amabile, plini de compasiune și au vise mari. Pe de altă parte, abordarea lor față de stilurile de viață și de comunicare sunt atât de diferite, încât nu pot evita argumentele. Semnul de aer al Balanței este practic și logic, în timp ce semnul de apă al Peștilor este emoțional și intuitiv. Balanței sociale îi place să iasă în oraș și să fie în preajma multor oameni, în timp ce Peștii sensibili pot fi copleșiți de prea multă interacțiune și stimulare. Balanța poate fi puțin superficială și cochetă, în timp ce Peștii sunt profund spirituali și acceptă doar devotamentul total. Sunt indeciși dar vor să fie și pe placul oamenilor, ceea ce îi poate determina să meargă în locuri unde  încearcă să-l mențină fericit pe celălalt, în timp ce nu ajung nicăieri și devin frustați.

Deși le pasă profund unul de celălalt, în cele din urmă, aceste două zodii se înțeleg mai bine ca prieteni decât într-un parteneriat romantic, potrivit collective.world.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *