2 zodii care încheie anumite capitole de viață în octombrie 2024

Astrologii sfătuiesc aceste zodii să renunțe la așteptările lor și să asculte ce le prezintă universul.

Scorpion Scorpionii își iau rămas bun de la tiparele nesănătoase în octombrie. Sezonul Balanței este activ până pe 22 octombrie, luminând subconștientul acestui semn de apă. Sentimentele reprimate ies la suprafață.  Catarsisul emoțional care urmează îi lasă ușurați și echilibrați.

Scorpionul trebuie să rămână atent și conștient până la mijlocul lunii octombrie, în special în ceea ce privește chestiunile relaționale. Validarea nevoilor lor emoționale este cheia eliberării. Iluziile nu vor mai fi împlinitoare sau satisfăcătoare. Au nevoie de claritate. Pentru a crește și a evolua, Scorpionii trebuie să renunțe la ceea ce îi ține blocați sau confuzi.

Săgetător Săgetătorul va trebui să se elibereze, începând cu mijlocul lunii. Pe măsură ce Soarele intră în Scorpion, pe 22 octombrie, Săgetătorul este atras înăuntru. Partea lor extrovertită este redusă la tăcere de intuiții zgomotoase și intuitive care necesită introspecție. Pe măsură ce văd situațiile într-o lumină nouă, acest semn de foc trebuie să renunțe la ceea ce îi blochează.

Frica de schimbare sau pierderea puterii îi poate ține imobilizați la început. Însă pe măsură ce zilele trec, se instalează sentimentele iritabile. Pentru a progresa, devine evident că ușile trebuie închise. Cum pot fi fericiți sau împliniți dacă continuă să se târască în jurul greutății, făcându-i prizonieri în circumstanțele lor trecute? Au nevoie de medii care să-i provoace să crească, mai degrabă decât să reprime, să se micșoreze sau să se simtă pierduți, potrivit parade.com.

 

Citește pe Antena3.ro
Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *